Wil je onze club steunen ?

In bijlage kan U onze sponsormap inkijken:
Sponsormodules 2019-2020 &  Sponsormap 2019-2020.

Geachte zaakvoerder en sympathisant,

Graag willen wij U onze volleybal club voorstellen. Feniks Haacht werd opgericht in 2017, na een fusie van Olympia Haacht en De Mitters Wespelaar. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een club met meer dan 28 teams.

Onze Heren 1 wil een stabiele middenmotor zijn in Nationale 1. Elk seizoen proberen we een plaatsje hoger te eindigen. Wij zijn de enige volleybal club tussen Leuven en Mechelen op dit hoge niveau. Dit team moet de sprinkplank zijn naar het hoogste niveau voor talentvolle jongeren uit de regio, en is het uithangbord van onze club.

Nadat we vorige seizoenen zeer veel geïnvesteerd hebben in een degelijke jeugdwerking, gaan we vanaf dit seizoen ook meer aandacht besteden aan de seniorenploegen, zodoende een degelijk aanbod te kunnen bieden aan de eigen jeugd op latere leeftijd.

Ons hoogste doel is echter onze goede jeugdwerking verder uit te bouwen, waarbij we ook veel aandacht besteden aan de opleiding van onze jeugdige trainers. Dat vormt een basis voor een stabiele club. Elk seizoen een extra jeugdploeg is de ambitie. Hiervoor hebben we een visie en missie uitgewerkt. Enkele doelstellingen: Feniks Academie (3 trainingen/week), JeugdTraintJeugd, JeugdFluitJeugd, etc… . Dit seizoen starten we ook met Start2Volley in 12 scholen uit de regio.

Dit alles kost natuurlijk handenvol geld. Hiervoor organiseren we jaarlijks tal van activiteiten. Toch is dit niet voldoende om ons budget in evenwicht te houden.

Daarom willen we ook een beroep doen op uw bedrijf om samen onze ambities waar te maken. Mogen wij u reeds oprecht danken voor uw sportieve interesse.

In bijlage kan U onze sponsormap inkijken: Sponsormap 2019-2020. We hebben ook een aantal sponsoringmodules voor jouw samengesteld: Sponsormodules 2019-2020.

Bij interesse mag U ons altijd contacteren.

Met de meeste hoogachting,

Jos Verbinnen, voorzitter                      

jos@fenikshaacht.be