Wijnverkoop

Onze heren A houden zoals steeds hun wijnverkoop in de maanden november en december en dit in samenwerking met wijnen Kuipers.

Je kan al een kijkje nemen door te klikken op deze link (wijnverkoop)


FENIKS KRANTJE

Bericht geplaatst op: 10 november, 2023 om 20:55

‘T FENIKS KRANTJE – NOVEMBER

Beste leden, ouders, trainers

Zijn jullie benieuwd wat er zich in November binnen de club allemaal afspeelt? Lees het in onze November editie van ‘T FENIKS KRANTJE

Sportieve groeten!!

Feniks Haacht


FENIKS QUIZ

Bericht geplaatst op: 10 november, 2023 om 15:53

Na een paar jaar afwezigheid organiseren onze VLM-jongens terug de Feniks Quiz. Heb je zin om een ploegje te vormen en vooral veel plezier te maken, schrijf je dan snel in v De plaatsen zijn beperkt.


Onze nieuwe webshop is er !!

Bericht geplaatst op: 3 december, 2022 om 18:35

Hier is ie dan… de vernieuwde Feniks webshop

Je kan er terecht voor de clubkleding en volleybalaccessoires: 

gewoon hier klikken om te shoppen

Je kan individueel bestellen. Maak als team goede afspraken wat er voor de spelers aangekocht wordt, zodat jullie uniform op het veld staan. Heb je als team nog iets anders in gedachten wat niet in de webshop staat, neem dan zeker contact op om te bekijken wat mogelijk is. Bestel niet bij andere winkels als het gaat over kleding of accessoires die het clublogo dragen.   

Opgelet met de maten die je bestelt:

Dames en meisjes, jullie moeten aandachtig zijn om de juiste maat te bestellen. Voor uniseks-kleding mag je voortgaan op de maat van de opwarmingsT-shirt (herenmaten). Voor specifieke dameskleding mag je voortgaan op de maat van de wedstrijdT-shirt.  Heren, jullie hebben geluk. De maten voor herenkleding en uniseks kleding is voor jullie dezelfde.

Twijfels over de juiste maat? Een overzicht van de maten vind je hieronder: 

https://www.macron.com/be/size-guide

Dus nog op zoek naar een kerstcadeau? Niet aarzelen … en bestellen.