Jeugdweekend 2020

Beste ouders & spelers,

We weten het… jullie zaten op deze mail te wachten…. Je bent nog er nog maar enkele klikken van verwijderd… Juist, de inschrijving voor het enige, echte Feniks Jeugdweekend!

We trekken dit jaar naar het Bloso domein Netepark te Herentals van vrijdag 28 augustus t/m zondag 30 augustus en rekenen op bereidwillige ouders om iedereen op de juiste plek te krijgen.
Het trainersteam, de begeleiders en het bestuur hebben er zin in om er een onvergetelijk weekend van te maken. Een weekend waarbij volleyballen, activiteiten, plezier maken en teambuilding centraal staan. Niet te missen dus.
Meer info (prijs, rekeningnummer, vertrekuur,…) en de inschrijfknop vind je op: https://www.fenikshaacht.be/activiteiten/feniksweekend/

Inschrijven kan tot 21 februari! Wacht dus niet en vul het inschrijvingsformulier in en schrijf de 110 euro inschrijvingsgeld snel over! We moeten dan immers het correct aantal deelnemers doorgeven aan Bloso en betalen. Ook als je niet meegaat, hebben we graag dat je dit aanvinkt op het inschrijvingsformulier, zo behouden we een overzicht.

Heb je nog onopgeloste vragen, bezorgdheden in verband met uw zoon of dochter, … stuur dan gerust een mailtje naar jeugdweekend@fenikshaacht.be!

Wij hopen op een massale aanwezigheid.
Het Feniks-jeugdweekendteam.