Hoe word je lid ?

Welkom bij Feniks Haacht !

Om je volleybaldossier in orde kunnen brengen, moet je onderstaande stappen doorlopen. ENKEL dan kan je je spelerskaart ontvangen !

Stap 1 – Registreren bij Feniks Haacht

Nieuwe leden krijgen bij Feniks Haacht de kans om 2 keer gratis mee te trainen en alzo te proeven van het volleybal. Om af te spreken voor deze proeftraining stuur je een mailtje naar  Feniks Sportief.

Stap 2 – Inschrijven bij de Volleybal Bond

Na deze proefperiode beslis je of je al dan niet bij Feniks Haacht blijft. Zo ja, dan moet de inschrijving online gebeuren bij de Vlaamse Volleybal Bond, via deze link: https://www.volleyadmin2.be/external/membersubscription/10773/. De beschrijving van de inschrijvingsprocedure kan je hier vinden. Belangrijk is om een recente foto toe te voegen in volleyadmin. Anders lukt de inschrijving niet !!

Deze aanvraag komt binnen bij de secretaris van de club.  Als je na de 2 proeftrainingen beslist hebt om verder te gaan met volleyballen of niet, meld je dit uiteraard aan de trainer maar stuur je ook een mailtje met je beslissing naar onze secretaris (secretaris@fenikshaacht.be).  Hij zal je aanvraag  bevestigen en doorsturen naar Volley Vlaanderen of eventueel je aanvraag annuleren. Van zodra alles in orde is, ben je verzekerd voor sportongevallen en ongevallen van en naar de training of wedstrijd. 

Stap 3 – Betalen van je lidgeld

Samen met de aansluiting bij de Vlaamse Volleybal bond, dien je het lidgeld te betalen bij Feniks Haacht, zodat alles administratief afgehandeld kan worden. De richtlijnen i.v.m. het lidgeld kan je  hier  vinden.

De secretaris bezorgt je rechtstreeks of via de trainer je spelerskaart. Je bent nu volwaardig lid van de Feniks-familie, je bent verzekerd en vanaf nu speelgerechtigd.
 
Voor meer informatie kan je terecht via mail op dit emailadres of via iemand van het bestuur.