Start2Volley

Starten met volleybal

Onze vereniging geeft jongeren tal van kansen om eens te proeven van volleybal!

Dus nu is het aan jou! Ga onmiddellijk aan de ‘slag’.mascotte

De 1e trainingen starten begin september, om 16u in Sporthal Den Dijk.

 

Uiteraard ben je het hele jaar door welkom bij De Mitters! Neem eens kijkje op de pagina ‘Welkom bij de Mitters‘ of mail jeugd@mitters.be.

Maar… op bepaalde momenten zetten we Volleybal dus extra in de kijker! Hierbij een overzicht:

MAART/APRIL/MEI

– Start 2 Volley: in het voorjaar organiseren we speciale kennismakings-traininingen nieuwe volleyballers (6-12 jaar). Kom jij ook? Vragen: jeugd@mitters.be, 0475/538309.
Volgende initiatietrainingen: Woe 29 maart 16u en Zat 29 april 9u30

JULI

Omnisport weken: De eerste 2 weken van juli zijn er de sportkampen waarin ook Volleybal ruim aan bod komt. Binnenkort meer info op de website van gemeente Haacht, of 016 57.02.28 of sportpromotie@haacht.be

AUGUSTUS

– Volleybalkamp De Panne: Samen met volleybalclub KEVOC (keerbergen) organiseren wij een volleybalkamp aan zee. Hier is alle info.
Voorwaarde: aangesloten zijn bij De Mitters.

Volleybal en Handbal Stage: De laatste week van augustus organiseren De Mitters samen met Atomix een sportstage. Je kan kiezen uit volleybal, handbal en/of omnisport. Binnenkort meer info op de website van Gemeente Haacht! Inschrijven kan ook via sportpromotie@haacht.be, met vermelding van ‘De Mitters’.

SEPTEMBER

– Mittersweekend: Begin september gaan we naar het bloso domein te Herentals.  Ben je Mitter, dan is dit een must-do! Stevige volleybaltrainingen en leuke groepsactiviteiten wisselen elkaar af.  Vragen: jeugd@mitters.be, 0475/538309.
Voorwaarde: aangesloten zijn bij De Mitters.

– Start 2 Volley: in september kan 2x komen proberen op één van onze trainingsessies. Kom jij ook? Vragen: jeugd@mitters.be, 0475/538309

 

 

Onze affiche Start2Volley 2017: